top of page

Другий випуск періодичного журналу «Dignitas» Факультету суспільних наук

Другий випуск має назву «Екосистема солідарності» і на сторінках видання команда Факультету замислюється над тим, як будувати та підтримувати цю екосистему на перетині різних дисциплін, а також яка роль Academia для суспільства. Над випуском працювала Школа журналістики та комунікацій УКУ. Другий випуск можна завантажити тут.



У випуску ми зібрали думки викладачів та керівників Факультету суспільних наук про комунікації у суспільстві, процес набуття членства в ЄС, правову систему, а також соціальне брокерство та покликання громадських лідерів і наскільки вивчення історії та культури ісламу необхідне для розвитку внутрішньої та зовнішньої політики України.


Також у випуску можна дізнатися про сертифікатні програми Факультету суспільних наук «Життєдіяльність та інвалідність людини» та «Урядові комунікації для поведінкового впливу та соціальних змін». У випуску ви зможете прочитати дві історії випускниць Факультету, що відчули покликання залишитися працювати в УКУ. Також у випуску можна ознайомитися з інфографікою щодо результатів Форуму Цілісного людського розвитку 2024 та послухати подкасти зі спікерами!


Завантажити випуск можна тут.




Comments


bottom of page